Välkommen till höstens städdag!

Lördagen den 7 november kl 9.00-12.00

På grund av den fortsatta Corona-situationen så kommer vi inte att samlas innan utan man går direkt ut och städar. Från kl 9.00 kommer det finnas skottkärror och krattor framtagna vid tvättstugan. Det som behövs göras är:
• Kratta löv
• Ta bort nedfallna grenar
• Plocka skräp på föreningens område
• Häckarna utmed Blåeldsvägen behöver klippas så att inga grenar går ut över trottoaren. Ett bra tillfälle är att göra detta under städdagen, annars behöver styrelsen anlita en entreprenör för arbetet.

När containern har fyllts med trädgårdsavfallet från samfällighetens område får man slänga trädgårdsavfall från sin egen tomt i mån av plats. Sopsäckar skall tömmas och slängas i plaståtervinningen.

Denna höst ansvarar länga E (Kattfotsbacken 26-44) för att containern packas väl och att planen sopas ren när containern transporterats bort.

För att vi lättare skall komma åt att städa ber vi att alla parkera sina bilar i garagen eller längs med Blåeldsvägen. Parkeringen nedanför länga A (Kattfotsbacken 9-15), närmast berget måste vara tom för att ge plats för containern redan fr.o.m fredag 6 november. Tänk också på att parkera så att containertransporten har lätt att komma in på parkeringen.

Städdagen avslutas med korvgrillning ca kl 12.00
Tänk även på att hålla avstånd till varandra.

Väl mött på städdagen!